Loop

Public Art Commission installed across Glasgow’s Subway System, Glasgow, UK (2018). n In collaboration with Beth Shapeero.

Multi-media installations across 13 of Glasgow’s SPT Subway Stations. Works produced in collaboration with Ruchill Community Centre after school club, and Glasgow Sculpture Studio’s Arts Award Group. Project featured: 140 individually designed vinyl wall panels; 13 Advertising board designs; 50 specially designed floor vinyl pieces; 6 interactive performances and a screen print give-away to commuters receiving a golden ticket (along with their regular ticket!). The project was designed to reflect and reconsider the sights, sounds and movements of the Subway, creating a sense of place in transitory locations, and encouraging those passing through to look afresh upon their underground environment!